Jag är utmanad!

Jag har blivit utmanad av lolca.

Här är reglerna för utmaningen:

1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

7 sanningar om mig:

1. Jag tittar på skräckfilmer helt själv med lamporna släckta och utan att bli rädd. Därimot tycker jag det är obehagligt att va ute själv efter typ kl 22..
2. Jag avskyr kokta morötter sen jag vart tvingad av en matvakt att "äta upp" i andra eller tredje klass..
3. Jag ogillar att simma långt i djupt vatten, vill helst hålla mig där jag bottnar eller iaf rätt nära.
4. Jag gråter varje gång jag ser ett klipp eller ett program som handlar om att hundar far illa/dör eller bara är allmänt fint och till för eftertanke.
5. Jag älskar att hänga hos mina föräldrar trots min höga ålder. Skulle inte heller kunna tänka mig att fira jul någon annanstans om jag så fick betalt.
6. Jag har vart medlem på ett Tolkien forum där jag rollspelade regelbundet som en hobbit i 1,5 år.
7. Jag har inget körkort och kommer inte överens med bilar alls..

Jag utmanar:

Jag bryter reglerna här.. jag har inte 7 pers att utmana. Men någon får gärna sno utmaningen om den önskar..
Jag äger inga rättigheter till den.. men de gör säkert Facebook.

Värna om pitten!

Fan, alla i hela Sverige tycks uppdatera sina bloggar på samma gång. Allt laddar i slow motion. Men de är klart alla har rätt att uppdatera och berätta om sina spitupplevelser, shoppingturer och i-landsproblem.

Själv har jag inte druckit en droppe.. men jag har handlat och sen vill jag gärna berätta att jäkla-kyl-helveeetet gått sönder.

På torsdag åker jag hem till Nypan. Då ska det hinnas med att fika, dricka öl, äta mammas kakor och mobba Rufus med de korta benen. (nej, det är ingen dvärg jag kommer ge mig på utan en fyrkantig västgötaspets. Och undrar ni hur en sån ser ut går det bra att googla + lägga på lite damp till bilden så har ni Rufus i ett nötskal)
 
Sen vill jag passa på att klämma in ett budskap mitt i denna ironi. Petbulls och Mamstaffar borde behandlas bättre! Jag är så trött på folk som vill förbjuda vissa raser. Kamphundar. Som om det vore en ras! Och då skulle egentligen varannan tant bli av med sin fräsande, överdominanta mops vars enda skillnad är att de är så små att de går att pula ner i handväskan när de behövs. Tänk om de som sysslar med kamp skulle börja använda sig av pudlar istället för pittisar? Ska vi förbjuda alla pudlarna då? Nä.. tänk till för fan. De är idioterna vi måste bekämpa. De som gud gjorde på en måndag och glömde stoppa in hjärnan i innan han paketera dem och skicka ner dem till jorden med en spark i röven.

Vi borde ha RSPCA här i Sverige med som åkte runt och nöp hundägare i örat på daglig basis. Förvisso inte bara hundägare utan djurägare överlag.


308024-8


Million Dollar Baby

Kunde nästan vart jag. Jag har tydligen dragit in en kund till Posten som skrev på ett avtal för 9 mille. Tänk om jag kunde fått en ynka procent av det! Bara en liiiiten väska med sedlar. Fuck, I want to shop!

Får väl leva på att jag är häftig iaf. Fick ett mejl på Lunarstorm.. (ja jag vet. Man är en snuskig typ om man är där när man är över 30.. men jag har nästan slutat!) Jag fick ett mejl från en söt liten kille på 14 år som tyckte jag va mycket häftigare än hans morsa. Han önskade en morsa som mig.. Gullunge!
Sen slog mig tanken att om jag skaffar barn nu hinner jag iaf bli 33 och när min snoris är 14 så kommer jag va 47. Då kommer han mejla till okända tanter på Lunar och önska att de vore hans morsa! Surt.

På dejtingfronten ser de dimmigt ut. Jag har radat upp med polis, brandman, militär och diverse andra balla yrken på guys-to-dejt listan men jag orkar knappt prata med dem på msn. Anledningen till detta är att jag tränar rätt ofta nu. Idag körde jag 1,5h boxning och uppdatera min blogg är typ vad jag orkar göra. Imorgon ska jag träna 1h kick och då kommer jag bara orka titta på TV. Rekommenderar Fight Girls kl 21 i Aftonbladets kanal (7) för alla som gillar thaiboxning!

Nu ska jag läsa HM katalogen och försöka bli lite hipp..


Fetaost i Rinkeby någon?

När jag blir stor ska jag börja sälja snygga, trevliga karlar via katalog..
Men jag är inte stor. Jag matar min fluff-friend på facebook och blir sur när han (min caribou) inte vinner sina rejs..
Har jag berättat att jag är 32 år?

Jag har fått dille på kycklingsallad med fetaost. Rätt bra att få begär på något som inte innehåller 75% socker och 25% färgämnen. Fortsätter jag så här kanske jag slipper löständer vid 50!

På lördag ska jag på en second-dejt. Det är bra jobbat av mig! Någon har alltså fallit inom min ram av 'normal'.. vi vet ju hur den ramen ser ut. Jag söker personen som är sin egen motsats liksom jag.
Snäll men ironisk, trevlig men lite elak när ingen hör, tuff men mjuk, kampsportare men med hjärna, pratglad utan att avbryta, ordentlig men äventyrlig.. hallå? Stanna! Fortsätt gärna läsa så ska jag avsluta med en kul vits..

Förra veckan läste jag i Metro att mitt kvarter är som Stockholms Rinkeby. Och jag som håller mig borta från Rosengård! Kanske ska börja ta mina söndagspromenader där istället.

Nu ska jag gå och läsa mitt senaste nummer av Amelia. Den kom äntligen idag! Efter att i fredags ha konstaterat att brytfel i oöppnad transbunt skett på 50 st Amelia som inkluderade mitt postnummer. Kunde ju inte reklamera eftersom jag inte sköter privatpersoner. Damn!

Och jag ljög.. Det blir ingen kul vits som avslutning!


RSS 2.0