Rosa musik och en jävla smäll!

Ja, då har man svullat i brunch buffé med våfflor och äggröra på förmiddagen och satsar nu fett på en lång powerwalk efter detta. Passar perfekt för invigning av min lilla söta, rosa mp3 som jag köpt på rea. Jag är inte mycket för svindyra ipod-hightech-ultra-allt-får-plats-typ-1-miljon-låtar. Jag är mycket nöjd om 150 låtar får plats och den är liten och söt. Ibland behöver inte livet vara så komplicerat.

I natt därimot fick man vakna 04.50 till andra världskriget. Hann både vakna, bli klarvaken och tänka "vilken jävla smäll" på mindre än 2 sekunder. Läste imorse på nyhetsidorna att det var någon som behagade spränga en BMW typ 300 meter från mitt hus. Nattaktiviteten är rätt frekent i den här staden.. Senaste helgerna har någon blivit skjuten, något sprängts och minst en hög slumpmässigt utvalda typer blivit misshandlade. Inget undatag denna helg. Borde vara utegångsförbud för gangsters och glin efter kl 20.00. Kan ingen föreslå det..?

Nu har jag skrivit kontrakt på lägenhet i Linköping. Så nu vet jag var jag bor efter 1 januari. Det är rätt skönt.. för en sådan sak som "hemma" är lite difus för en vandrare som jag. Ett praktexempel på den nya generationes stray-bitch = självständig tjej som börjar bli gammal men har svårt att stadga sig både med karl och boendeort.

Nu har jag inte mycket mer att säga. Ska ta min promenix och sen slappa med köttbullar och mos, kolla ensam mamma söker och läsa ett par sidor i Arn - vägen till Jerusalem. Den vägen är lång.. alla heter Knut, Erik och Magnus, tillhör sverkrar, bjälboätter och gud-vet-vad-släkten och kutar runt med heliga fanor och prisar högre höjder. Nu menar jag inget illa.. jag har bara lite svårt att organisera allt i kronologisk ordning i hjärnregistret.

Bäst att lämna planen innan jag får fler åsikter om saker som inte är så relevanta. Tjing!


Rosa kompis:


RSS 2.0