vad du bör veta om skånsk vinter

..innan du flyttar hit.
Då var det snart dax för en skånsk vinter igen. Det snöar ju som bekant inte här i skåne och OM det mot förmodan gör det så går ingen ut, bussarna är inställda och tågen likaså.
Det blåser och regnar dock en hel del i skåne. Skånskt regn kommer därför inte uppifrån, utan från sidan! Paraplyförsäljningen i skåne kan inte gå med vinst. Den populäraste frisyren är knullruffs.

Kunde ju önska i ett sånt här läge att det verkligen regnade cats & dogs. Hade vart roligare.



I övrigt lever jag mitt singelliv som en svensson och lördagen innefattar de fyra tråk- T'na: tvättstugan, träning, tv och tilltugg. Inte för att träning är tråkigt men idag var det lite segt. Dagens höjdpunkt var att jag fick rabatt på Broby Livs när jag köpte tilltugg.. 1 påse chips och 4 bonbonklubbor för 20kr. En rabatt på 2 kr. Sånt händer i Skåne.

Det är ju tur att man inte jobbar i direktsänd tv iaf. Där kan ALLT hända. Stackars tjej... fast mensvärk? Tja...
http://www.youtube.com/watch?v=m20TSyaEEHc


Våga säg nej till hängröv!

Tränade ett kickboxningspass i lördags. Jag höll på att dö. Det var tydligen ett fyspass jag trillade in på och ensam som jag var fick jag köra med tränaren. Klart man inte vill verka vek då.. klart man inte pallar hela passet när man inte vill verka vek men egentligen inte kört hård fys på länge. Jag fick kliva av sista 10 min och enbart koncentrera mig på att andas. De kan va fan nog så jobbigt...

Nu måste jag skärpa mig! Mer fys, mindre glada power walks. Jag ska inte ha några celluiter eller någon hängröv före 50. Sen att jag istället stoltserar med poppade axlar, utdragna ledband, brutna lilltår och käke ur led är väl bara tufft? Det kommer säkert inte betyda att jag behöver färdtjänst vid 55 och permobil vid 60. Bara jag slipper hängröv så!

1. För att bygga upp min fantastiska kropp (?) ska jag nu gå och köpa mig en fet pizza.. de är ju iaf lat-söndag.

2 .För att hålla mig inspirerad och sätta skräck i alla som har svettfobi så tycker jag även in ett litet bildkollage:

308024-6

Kvinna? Moi?

Lördagkväll och inga planer på att stajla upp mig till tänderna och gå ut och ragga. Min plan ikväll är 2 kalla Carlsberg som förbereder sig för konsumtion i frysfacket och UFC Live från London kl 21. Hur kvinnligt är det? Hur kvinnlig är jag? Ibland skrämmer jag mig själv.. Ska försöka att inte rapa högt och säga "ge den sopan va han tål" men det finns inga garantier.

Mitt internet dejtande har inte blivit något dejtande än. Men det finns faktiskt ett par trevliga pojkar. Rätt bra jobbat med tanke att runt 250 st svarat. Ett par trevliga! Jag är inte bara okvinnlig - Jag är kräsen oxå!
Lovar att berätta hur det hela artar sig... eller urartar.

Mina föräldrar har flyttat. De har packat sig från en håla till en annan. Men det är trevligt att komma hem till hålor när man bor i stan. Öppna dörren och kliva ut utan att se en risig knarkare, snubbla på fyra ölbrukar, kliva i en krossad bilruta (alt hundskit) och ta ett djupt andetag av en lastbil från -74 på tomgång.

Så detta är mitt nya semstermål all inclusive med hemlagad mat, rena lakan och massa kakor i burkar (Tack mamma!):
image4


RSS 2.0