semester å diverse andra aktiviteter

Hej, hej, ja jag vet att jag bloggar som en kråka. Är glad om någon över huvud taget tittar förbi nu för tiden. Precis som i vanliga livet höll jag på att skriva..


Så vad är nytt på anslagstavlan. Min 2 veckors semester håller på att rinna ut och det verkar vara full rulle på kontoret. Yay.. not. Nu måste jag jobba hela juli innan jag får en vecka i solstolen brevid grillen igen. Och sen får jag vänta en månad till så får jag sitta i solstolen vid medelhavet med en paraplydrink. Antar att det finns värre öden..

Nästa vecka flyttar jag med. Flytten går till centrala delen av Malmö och en rivig tvåa med stort badrum. Tyvärr ingen balkong men väl en fet takterass för alla. Och badkaret är säkrat så jag klarar den kyliga hösten igen.
Måste här nämna mina snälla föräldrar, min snälla bror och mina snälla kompisar som hjälper mig bära denna dag. Ibland känner man sig väldigt tacksam, tack så mycket. *niger å ler*

Idag är det föresten midsommar! Vi hann med en snabb vända i Björkviks Folkets Park. Där var ett lottstånd som farsgubben vann 3 pennor i och sen köpte vi kaffe i små plastmuggar och stod å glodde på den lilla stången som förmodligen tog 10 min att klä och en man att resa.
Efter det satt vi i de nya trädgårdsmöblerna och åt och drack och åt och drack och fick in lite fylle-kubb och drack kaffe och drack och blev trötta. Livet är hårt.

Möblerna provsatt vi faktiskt dagen innan. Det kan se lite ut som vi (jag och farsgubben) inte känner varandra eller att någon av oss luktar illa. Eller så kollade vi bara om avståndet var okej för samtal. Förmodlen luktade båda illa eftersom hunden valt en mittplacering.



Nu ska jag kila vidare.

Ps. Jag har lärt mig att spela Poker på nätet under semestern. Solhelvetet lös ju tyvärr med sin frånvara vissa dagar.


RSS 2.0