Kast med liten tegelsten och tvära kast i boende

Sitter här i min trygghet och dricker kaffe. Vågar sig fan inte ut då det är demonstrationshelg big time här i Malmö. Säkert bra att man demonstrerar men jag gillar inte den felande procenten som kastar tegelsten och dricker bira..

Sitter istället och glor på bilder från Kreta. För bara dryga veckan sen satt man på stranden insmord i skandinavisk skyhög solskyddsfaktor och drack bira. Utan att kasta tegelsten.. Badade i höga vågor fast det var röd flagg och åt munk till lunch bara för att man hade semester. Nu sitter man här lönnfet med kinkig lever och flagnande mage.. Gymkortet ska gå flitigt i höst!

Den sista december i år är min sista dag som Malmö-bo. Jag har sagt upp lägenheten och bytt jobb. Tänkte prova på livet som östgöte. Så nu ska det bege sig till Linköping. Varför bara bo på en ort när man kan prova många? Inget blir någonsin tråkigt när man är född till pilgrim. Enda nackdelen är att man ska få in en "fot" på så många nya ställen.. tandläkaren, vårdcentralen, optikern.. hitta till HM och sen väl hitta runt därinne.. hårt.


Här följer iaf bildbevis på intag av mat och öl på Kreta med mina kära medresenärer syster och systers kille.
Det bruna kletiga i mitten (inte min systers kille då men väl det på bordet) är resterna av en gigantisk efterrätt som vi fick varje kväll vare sig vi ville eller ej.


RSS 2.0