Vatten på kvarn

Med det menar jag att är här igen och har öppnat kaffekvarnen för lite malande.

Fick en fråga häromdagen som löd ungefär "Vad har du hitills insett i livet?" Det är en skitjobbig fråga. Jag har insett så jäkla mycket. För exempel har jag insett att jag inte kan leva utan socker. Jag har oxå insett att silverfiskar är del av ens inventarier. Och till sist har jag även insett att Fleury inte kommer ta sig ur drogträsket, göra comeback och bygga mig ett 14-rums hus. För er som undrar vem f-n Fleury är så är han en liten, elak kanadensare som gärna slåss men för all del tjänar en del stålar på det men som tyvärr hade en alkoholiserad far och äpplet föll inte långt från körsbärsträdet, så min ritning på ett 14-rums hus jag gjorde i 18-års åldern är historia. Han är en fd hockeyspelare alltså.

Nog om det. Eftersom jag är här igen betyder det att jag överlevt tandläkarhelvetet. Det gick rätt bra. Förutom att tandläkaren och tandsköterskan (båda av kvinnligt kön men okänd härkomst) hade en dispyt om vem som pratade bäst svenska. Jag försökte lätt bevisa att jag gjorde det men med sju slangar, ett metallbandsspänne runt en tand och fyra händer i käften så kunde jag tydligen inte prata alls. Nu har jag bara en tid kvar där. Sen ska jag springa på sommarbete!

Den här veckan har jag vart förbenat trött. Undrar om det är våren som anfallit för fort och alla dessa ljusa timmar som bländar för mycket. Jag älskar sommaren. Ska bara ta ett par sovmornar först.

Å, jo. jag har köpt nya brillor igen. Vanliga svarta. Så här:

Piff & Puff

Lördagkväll. Sitter här och klappar min Carlsberg och lyssnar på The Ring som kvider och lider på TVn.

Efter gårdagens och dagens träning är belöning i form av en öl faktiskt på sin plats. (och ett paket räkor)
Igår körde jag och min kära kollega Piff (jag är Puff, för den som undrar) på gymmet i 1,5h. Lördagen började jag sen med min obligatoriska shoppingtur till Willys och feta ryggsäcken på. Har cykel med cykelkorg men de är för de klena. Så fram och tillbaka dit på en timme med ryggan full av lax, knäcke och broccoli å sen hem å på med trikåerna igen. Idag körde Piff och jag bara 45 min på gymmet men vi avslutade med en timme Poweryoga med.
Så nu har vi bränt fläsk och trimmat röven för denna helg iaf.

Fick ett par nya glasögon idag med. De är riktigt najs. Sitter som berget gör de med, så nu kan fan själv banka mig i ryggen utan att de trillar av. (mitt andra par är mer snygga än praktiska..)

Börjar kännas att våren är på plats nu. Fåglarna håller hov och vaktmästarn har klippt gräset inne på gården. Skulle vilja shoppa sta å fylla ut min redan överfulla garderob med lite nya plagg.. fler nya plagg. Gräsligt hur materialistisk man är egentligen. Men nu säger budgeten att fröken Puff... Jenny bör tänka sig för innan hon kastar sig ner på stan och råkar springa på saker hon inte visste att hon behövde.. jättemycket.
Får hålla mig på gymmet kommande veckorna.. och gå ner en storlek så mina befintliga kläder inte passar och jag måste shoppa! Or not.

Jag tar en öl till....

Ps. Piff heter egentligen något helt annat. Som typ Marit. Ds.

RSS 2.0